RÓLAM
Regősvölgyi Regina

természetgyógyász
aromaterápiás konzulens
terapeuta
jóga és meditáció oktatótó
oktatóképző térner


Akár betegség, krízis, termékenységi gondok, megkövesedett élethelyzetek, akár nőiséged megismerésének és megélésének vágya hívott erre az ösvényre szeretettel fogadlak.


Hivatásom, hogy tudásommal és tapasztalatommal segítsem, támogassam egyéni konzultációk során, vagy tanfolyamok és workshopok alkalmával mindazokat a nőket, akik szeretnének tenni azért, hogy az asszonyi bölcsesség útját járva a női testi-lelki teljességbe és egészségbe érkezzenek.Ebben eszközeim:

természetgyógyászat
fitoterápia/aromaterápia 
mozgásterápia/jógaterápia 
relaxáció, meditáció 
önismereti munka segítése


Hiszem, hogy a tudás csak akkor igazán a miénk, ha képesek vagyunk továbbadni. Jógaoktatóknak és jógaterapeutáknak, valamint az aromaterápia iránt nyitott érdeklődőknek tartott képzéseimen, továbbképzéseimen igyekszem tapasztalataimat, tudásom legjavát átadni, hogy tanítványaim méltón módon emelhessék a hozzájuk forduló nők és asszonyok életminőségét.


Ha a doTERRA terápiás tisztaságú olajait szeretnéd alkalmazni keress a részletekért és csatlakozz közösségem tagjaihoz, akik számára a regisztrációt követően a továbbiakban ingyenes konzultációs, kedvezményes tanulási lehetőséget és egyéb előnyöket biztosítok, hogy minél magabiztosabban és bátrabban alkalmazhassák egészségük és jóllétük megteremtéséhez az esszenciákat.
Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Regősvölgyi Regina