RÓLAM

Regősvölgyi Regina

természetgyógyász
aromaterápiás konzulens
terapeuta
testtudat és meditáció oktató
oktatóképző tréner
mentor

Ma már elmondhatom magamról, hogy a hobbim a munkám, a hivatásom a szenvedélyem. De ez nem mindig volt így, bár mindig azt csináltam, amit szerettem. Eleinte a filmszakmában és a televíziózás világában képzeltem el a helyem, mivel a családom tagjai ebben a műfajban tevékenykednek, de hamar kiderült, hogy bár színes és izgalmas világ, mégsem az, ami számomra megfelelő lenne, ami örömet és boldogságot jelentene.

Egy súlyos autóbaleset terelt új útra, ami után rehabilitációs céllal kezdtem jógát tanulni. Rengeteget adott fizikai és lelki értelemben is ez az út. Több oktatóképzést végeztem el itthon és külföldön is, s ezzel párhuzamosan természetgyógyászatot tanultam, mozgás- és masszázs terapeuta lettem. Célommá vált, hogy másokat is kísérjek és segítsek azon az úton, mely nekem is oly sokat jelentett.

Szintén egy szomorú esemény kapcsán érkeztem fordulóponthoz, amikor elvetéltem első várandósságommal. A figyelmem ekkor a nőiség, az egészséges női életmód, a női lélek jobb és teljesebb megélése, a női szakralitás és a női lét tanításai felé fordult. A megszerzett tudást igyekeztem a korábbiakkal integrálni, továbbadni, másoknak is javára fordítani, így kezdtem el terápiás női jóga foglalkozásokat, tanfolyamokat, női köröket vezetni, női önismereti programokat tartani, illetve egyéni terápiákban támogatni a hozzám forduló nőket.

A várandósságom és a fiunk születése ismét fordulópontot jelentett számomra. A megváltozott élethelyzet és az a hatalmas változás, amit egy nő számára az anyaság minőségébe való érkezés jelent arra késztetett, hogy újra definiáljam önmagam és új célokat tűzzek ki magam elé. Ekkor léptek be az életembe az esszenciális olajok, melyekről szakmai képzéseken - mint fitoterápia, aromaterápia - részt vettem, de tudva, hogy mennyire meghatározó a minőség az eredményes és biztonságos alkalmazásban, megfelelő olaj hiányában korábban nem alkalmaztam, míg meg nem ismertem a doTERRA olajokat.
Személyes tapasztalataim által győztek meg arról, hogy több dimenziós hatásuk révén mennyi mindenben tudnak segíteni. Nem csak a szülést és 2 év szoptatást követő fizikai problémáimat tudtam rendezni általuk, mint a hormonegyensúly felborulása és az abból adódó számtalan kellemetlenség, testsúlykontroll, ízületi problémák, hanem abban is segítettek, hogy 3 év fókuszált anyaság után, megtanuljak újra önmagamra is figyelni, saját szükségleteimnek teret engedni. A fizikai és lelki kibillentségek rendezésével újra önmagamra, belső középpontomra találtam, visszanyertem az erőmet, amely sok más mellett a női készségét jelenti annak, hogy számos szerepünkben a magunktól elvárt módon tudjunk helytállni. Lett energiám arra, hogy az anyai minőségemen túlmutató igényeimet feltérképezzem, s ezek újra az aktív tevékenység, a küldetés, az elköteleződés, a másokat való segítés, a hivatásom gyakorlása felé szólítottak.

Így váltam doTERRA partnerré és igazán boldoggá tesz, hogy az élet úgy alakította, hogy ez megtörténhetett, mert minden eddigi szakmai tudásomat, minden terápiás és élettapasztalatomat, minden korábbi ismeretemet tudom integrálni ebben, továbbadni és mások javára fordítani, az olajokkal szövetségre lépve elegánsan, nőiesen és rendkívül hatékonyan.

Az olajok minden életterületemen jelen vannak. Alkalmazom őket a saját és családom egészségének helyreállítása és megtartása érdekében, legyen szó fizikai szintű, vagy érzelmi kihívásról. Túl ezen mára már teljes esszenciális olaj alapú háztartást alakítottam ki, ahol az otthon rendebentartásában, az ételkészítésben, a tisztálkodásban, a dolgok tisztántartásában, szépségápolásban, kertészkedésben is alkalmazom őket. Általuk valóban tiszta, vegyszerektől és kemikáliáktól mentes életet élünk, így vállalva felelősséget nem csak önmagunk, de környezetünk iránt is.

Célom a terápiás tisztaságú esszenciális olajok, az általuk kínált holisztikus spektrumú öngondoskodás, a mindennapi testi-lelki kihívások illatos és természetes megoldásainak, vagyis a doTERRA olajainak és azok széleskörű otthoni vagy terápiás praxisban történő felhasználásnak a népszerűsítése.


http://www.facebook.com/groups/illaberekillaterzes

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Regősvölgyi Regina