A Hét Hold Asszonyai

A nőiségünk teljességének megélésére nincs jobb alkalom, mint a jelen pillanat. Mégis sokan küzdenek tudatosan, vagy még meg nem fogalmazott módon azzal, hogy kiteljesítsék. A mai világ társadalmi, szociális és oktatási szinten sem támogatja azonban, hogy a nőknek lehetőségük legyen nemhogy megélni, de felismerni sem mi is rejlik bennük és, hogy milyen nagy jelentősége van az egyénen túl a nő környezetének, családjának, a világ rendjének szempontjából is annak, hogy mi nők jól legyünk. A gyermek lányok neveléséhez nem tartoznak ma már hozzá azoknak a fontos női alapvetéseknek, készségeknek, képességeknek, folyamatoknak, erőknek a tanításai és fejlesztései, amelyek meghatározzák egy nő életének egész-ségét, minőségét. Elfeledetté váltak azok a tudások, amelyek a nőt kiegyensúlyozott, harmonikus, több síkon teljességet megélő emberré teszik.

...de lassan újra felszínre emelkednek a múltból azok a bölcsességek, amelyek nagy segítségünkre vannak abban, hogy megértsük a női természetet és a női lét útját. A régi tanításokat felelevenítjük, maivá tesszük, a mai világba is beilleszthető módon magunkra szabjuk. Szükség van rá. A női tudás nélkül önmaga árnyékaként létező nő mellett már a férfi energiák sem működnek jól, aminek hatását jól érezzük a bőrünkön. Elkerülhetetlen a változás, ami elkezdődött, de még csak mint egy apró mécses a sötét szobában, a titkokat ismerő nők fénye úgy sejlik fel.

Néhányan már elindultak a nőiség szakralitásának, misztériumainak, erőinek megismerése és felfedezése felé. Néhányan képessé váltak arra, hogy valóban éljék, használják is a tudást, gyógyítsák önmaguk sebeit, s tapasztalataik nyomán segítsenek és emeljenek másokat is. De maroknyian...


Elhívást érzek annak irányába, hogy olyan nőknek adjam át tapasztalataim és eddigi tudásom,
akik maguk is segítővé, más nőket támogató asszonnyá szeretnének válni.
Ezért állítottam össze a Hét Hold Asszonyainak képzési rendjét.

KIK A HÉT HOLD ASSZONYAI?

Olyan nők, akik a nőről és nőiségről reál és spirituális tudással egyaránt felvérteződnek, hiszen a fizikai és lelki oldalon szerzett ismeretekre egyaránt szükség van ahhoz, hogy értő módon tudjuk segíteni a hozzánk fordulókat. Anatómiai, élettani, kórtani ismeretek nélkül aligha végezhet mást az ember, mint kuruzslást.

Olyan nők, akik nem csupán elméleti síkon értik és ismerik meg a szakrális tanítások-, a női misztériumok-, vagy a női szervek energetikáját, a bennük munkáló erők természetét és mibenlétét, hanem saját belső munkájuk közben bejárt útjukon szereznek azokról tapasztalatot.

Olyan nők, akik saját erejükbe állnak, miután végig járták a Labirintust.

Olyan nők, akik képesek teret tartani önmaguknak, így másoknak is.

Olyan nők, akik alkalmasak és képesek önálló, saját termékeny, kreatív belső világukból életre hívott női programok megalkotására, szervezésére és megtartására.

Olyan nők, akik felelősséget tudnak vállani segítő és támogató munkájukért.

KIKET VÁROK A KÉPZÉSRE?

TÉGED, ha

a nőiség és női lét mélységeit és magasságait átfogó ismeretekre vágysz

gyakorlatban is szeretnéd megtapasztalni, használni, alkalmazni ismereteid

hívást érzel a nőiség vörös útjára lépni és segíteni ezen haladni másokat

képessé akarsz válni arra, hogy megnyílj és megnyiss másokat

meg akarsz tanulni női körben működni és női kört vezetni

érzel magadban erőt ahhoz, hogy megtarts másokat

értőn, hitelesen és elköteleződéssel szeretnél másokat támogatni és emelni

túl akarsz haladni az elméleti ismereteken és túl akarsz lépni a korlátozott értelem terén

szeretnéd nőiségedből fakadó erőd megismerni, képességeid, készségeid fejleszteni és szeretnéd ezt mások szolgálatába is állítani

nem módszerekre és rendszerekre vágysz, hanem saját hangod, saját erőd szeretnéd megtalálni

segítőként is egyediséged, saját utad járva szeretnél kibontakozni


A nők kollektíven és egyénenként is évszázados és generációkon át vérző sebeket hordoznak. A kiismerhetetlen, kezelhetetlen, megragadhatatlan, önálló, a természet erőit ismerő, használó és azokkal gyógyítani tudó asszony sokáig megbélyegzetté vált a patriarchális világrend által. Sokszor még a modern társadalom számára is akkor vagyunk megfelelőek, ha illeszkedünk, ha nem lógunk ki a sorból, ha csendesek, megalkuvóak és alázatosak vagyunk. De a női létezés nem erre hív. A szabad, önmagát megvalósító, a sorba be nem álló, önmagát és a benne rejlőt felismerő nőben olyan erő lakik, ami hegyek mozgatására teszi képessé őt... ideje megismerni és használni ezt az erőt...

Gyógyulni, felfedezni, kiteljesedni hívlak! Női erőbe állni hívlak! Itt az idő...

Gyógyíts, támogass és emelj másokat Te is!

<<< kattints a részletekért!

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Illaberek