Természetesen a női egészségért - www.regosvolgyiregina.hu

Vezetett gyakorlat a TELIHOLD idejére - nőknek

Kedves Holdköszöntők!

Ezzel a Telihold gyakorlattal szeretnék áldott és meghitt ünnepet kívánni Nektek! Különleges ez a Karácsony, hiszen 38 évvel ezelőtt volt utoljára, hogy így alakult és a Telihold fénye ragyogja be az estét. Legyen mindannyiunk számára emlékezetes! 

Amit küldök most Nektek, az nem kimondottan az ünnepre szól... szerettem volna olyan ajándékot készíteni, amelyhez újra és újra visszatérhettek az év során, időről időre, akár minden Telihold alkalmával és ösztönöznélek is erre benneteket. - Váljon hasznotokra a gyakorlat!Egyúttal egy rövid időre búcsúzom is ezzel tőletek. Elérkezett számomra a teljes befelé fordulás ideje, hiszen egyre közeleg a gyermekünk világrajöttének pillanata... 


Köszönöm, hogy eddig ismerősen-ismeretlenül, szavakkal vagy szavak nélkül kísértetek!

...hamarosan ismét találkozunk és folytatjuk utunkat a szakrális nőiség és a Méh terének ösvényein!

Addig is: Hordozzon a tenyerén az Istennő mindannyiunkat!

Szeretettel: 
Regősvölgyi Regina


ELŐSZÓ A GYAKORLATHOZ 

Ez a hanganyag egy lehetséges módját mutatja be annak, hogyan dolgozhatsz a Telihold idején, milyen belső munkát végezhetsz, hogyan hangolhatod magad, vagy tudatosíthatod, integrálhatod a szimbólumot és használhatod fel önismeretre és nőiséged kiteljesítésére. 

Mikor a Hold különböző fázisaiban végzed gyakorlataid, támogatást nyersz abban, hogy megerősítsd a Holddal, a női princípiummal való kapcsolatod. Ez a kapcsolódás pedig segítségedre lehet abban, hogy tudatosítsd a női minőségeket önmagadban, ráhangolódj a ritmusra, amely benned is ott pulzál hónapról hónapra, s jobban megértsd változékonyságod, s az abban rejlő erőid jelentőségét és szerepét, s ismerd megélésük megfelelő idejét.  A Hold és annak ciklikussága az idők kezdete óta összefűzi a nőket, akik számára útja ugyanazt a belső ritmust jelenítette meg, melyre emlékeztet bennünket ma is. 

A Telihold a legerőteljesebb női szimbólum. Képviseli a női energiák csúcspontját, ovuláció idejét, a termékenységet, életkörünkből az anyaság szakaszát, az élete delét élő nőt. Megjeleníti a női vonzerőt, a bőséget, a táplálást és a kiteljesedést. 

Ragyogtassátok fel Holdjaitokat! Kapcsolódjatok, halljátok meg a belső ritmust és mozduljatok együtt az általa diktált ár-apályok ütemével. Kívánom, hogy felismerjétek, befogadjátok és éljétek a Telihold idejében jelenlévő és ható erőket kint és bent egyaránt!


Eredményes és 
áldott "MéhbeMerülést" kívánok mindenkinek!
A meditációs gyakorlat megtalálható még mp3 formátumban a Soundcloud-on is, ha szeretnéd telefonodonról hallgatva kényelemesen, mindig elérhetően végezni a gyakorlatot!YOUTUBE CSATORNA: 
SOUNDCLOUD: 


Ezek a hang- és video csatornák a továbbiakban közvetlenül elérhetőek 
a FACEBOOK oldalon keresztül is: 


A Holdköszöntő blog "Holdidő" cimkéi alatt további érdekességeket olvashatsz a holdfázisokon túl magáról a Teliholdról is.

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Holdköszöntő