MéhMandala© – VEZETETT előkészítő relaxáció GYAKORLAT minden nőnek

Kedves Holdköszöntők!


Ezúttal, a MéhMandala meditációkat előkészítő vezetett relaxációval egy mély, MéhbeMerülő utazásra hívlak benneteket... 

Feltérképezzük, hogy milyen szereplők, energiák, minőségek vannak jelen bennünk, s mindazoknak, akik számára nincs hely ezután, s akiknek, vagy amiknek nem ajándékozunk Méh erőnkből tovább, búcsút intünk. Méhünk energetikai tisztítása által visszaszerezhetjük legelemibb női erőnk feletti uralmunkat.

Méhünk rendkívüli módon befogadó. Képes kapcsolódni emberekhez, akikkel életünk során találkozunk, s akik valamilyen vonatkozásban jelentős szereplővé válnak életünkben. Méhünk energetikai kapcsolatba kerül velük, s hordozni, táplálni kezdi őket, akaratunkon kívül. Régi szerelmek, hozzátartozók, jó- és rossz szándékkal közelítő közeli és távoli ismerősök energia mintái töltik meg szent terét, vagy épp vonják meg kreatív erejét. Egyéni és kollektív emlékeket, terheket hordozunk benne egy életen, vagy generációkon át, melyek szintén elapasztják, gátolják, blokkolják Méhünk teremtő, kreatív erejét, helyes és egészséges működését.

Amíg méhünk szakrális, spirituális, energetikai tevékenységeinek, folyamatainak nem vagyunk ismerői, nem is tudjuk meghatározni, hogy mi és ki felé forduljon, hogyan használjuk, hasznosítsuk tudatosan.

A "Méh Mandala" meditációk célja, hogy újabb lépéshez, egy rég elvesztett kép újabb mozaikjához segítse a nőket. 

Fókuszában a méh energetikai tisztítása áll. Segít gyógyítani, oldani, felszabadítani a méh terében rögzült érzelmeket, tapasztalatokat. 

Ha szeretnéd megismerni a "MéhMandala" állítás kezdő- és haladó módszerét és szeretnéd megérteni elméleti hátterét, energetikai működését is, szeretettel várlak a "MéhbeMerülés" alap- és haladó tanfolyamára, amely magában hordozza a "MéhMandala" gyakorlatának ismertetését, átadását is. (A következő tanfolyam indulásának dátumáról érdeklődj email-ben.)Maradjatok a Holdköszöntő terében és kövessétek továbbra is a bejegyzéseket... 
Hordozzon a tenyerén az Istennő mindannyiunkat!

Szeretettel:
Regősvölgyi ReginaA meditációs gyakorlat megtalálható még mp3 formátumban a Soundcloud-on is, ha szeretnéd telefonodonról hallgatva kényelemesen, mindig elérhetően végezni a gyakorlatot!

https://soundcloud.com/holdk-sz-nt/mehmandala-elokeszito-relaxacio


További eredményes és 
áldott "MéhbeMerülést" kívánok mindenkinek!


YOUTUBE CSATORNA: 
SOUNDCLOUD: 


Ezek a hang- és video csatornák a továbbiakban közvetlenül elérhetőek 
a FACEBOOK oldalon keresztül is: A gyakorlathoz kapcsolódó Holdköszöntő Blog bejegyzés: 

Tiszta szentély - a Méh energetikai megtisztítása


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Illaberek