MéhbeMerülés© - VEZETETT alap meditációs GYAKORLAT minden nőnek

Kedves Holdköszöntők!


Ezzel az alap női meditációs gyakorlattal, amely bevezet a Méhünkkel való szakrális kapcsolódás gyakorlatába és előkészíti a magasabb szintű, speciális "MéhbeMerülés" gyakorlatokat, szeretném megköszönni nektek, hogy eddig követtétek és a jövőben is követitek a Holdköszöntő bejegyzéseket a blogon és a facebook-on is. De még inkább azt, hogy túl ezen időt és energiát szántok arra, hogy a felvetett témákon gondolkodjatok, érleljétek magatokban azokat, beszélgetéseket kezdeményezzetek, kérdezzetek, megértést keressetek és teret engedjetek a mélységeinkből feltörekvő változásoknak. 
Örülök, hogy a tanfolyamok alkalmával, vagy levelezéseinkben, a körök ülése során, vagy a blog bejegyzései által, olyan értékes párbeszédek jöttek létre, amelyekben kölcsönösen emeltük, támogattuk és segítettük egymást, amelyekből megértések származtak, s amelyek által gyógyító könnyek és kacajok fakadtak bennünk. 

Hálás vagyok a sokak által megtett első lépésekért, az erőfeszítésekért, s a testi-lelki gyógyulásokért, amelyekben bővelkedtünk. Munkánk támogatást nyert, ami végtelen öröm számomra!

Hiszek a Nők erejében, hiszek az erőtökben... hiszek abban, hogy számunkra Nők számára ez az út... kézenfogva vezetni, támogatni, emelni, kísérni egymást, visszatalálni Méhünk elfeledett erőforrásából fakadó bölcsességünkhöz, ösztöneinkhez, erőinkhez, amelyek bennünk és rajtunk túlmutatva hatnak... a változás bennünk van... folytassátok a gyakorlatokat, meditáljatok, alkossatok, legyetek termékenyek, kreatívak és intuitívak, merüljetek továbbra is nap nap után a Méh mélységeibe és emelkedjetek a női tudatosság legmagasabb szintű szellemiségébe...

Kismamaságom hátralévő ideje alatt, a jelenleg még zajló tanfolyamot követően, előreláthatólag már programokat nem fogok tartani, de elérhetőségeimen továbbra is, ha kerestek megtaláltok! 

A fiam születése után folytatjuk a közös munkát! A március - április környékére várható programokat megtaláljátok hamarosan a blog oldalán. Több új tematika és tanfolyam, workshop tartalma érik bennem, melyek bízom benne, hogy hasznotokra válnak majd! 

Maradjatok a Holdköszöntő terében és kövessétek továbbra is a bejegyzéseket... 
Hordozzon a tenyerén az Istennő mindannyiunkat!
Ölellek benneteket,

Szeretettel:
Regősvölgyi ReginaA meditációs gyakorlat megtalálható még mp3 formátumban a Soundcloud-on is, ha szeretnéd telefonodonról hallgatva kényelemesen, mindig elérhetően végezni a gyakorlatot!

További eredményes és 
áldott "MéhbeMerülést" kívánok mindenkinek!


YOUTUBE CSATORNA: 


SOUNDCLOUD: Ezek a hang- és video csatornák a továbbiakban közvetlenül elérhetőek 
a FACEBOOK oldalon keresztül is: u.i.: a meditációs gyakorlat végén elhangzó áldás Queen Afua: Szakrális nő című könyvéből származik

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Illaberek