Természetesen a női egészségért - www.regosvolgyiregina.hu

Telihold mágiák

Elérkezett az év első Teliholdja, amit a kelták Öreg Holdnak, az Észak-amerikai indiánok pedig Farkas Holdnak neveznek. 

A Telihold energiáit előtte és utána 3 nappal érzékelhetjük és élvezhetjük, használhatjuk. Ebben a 3 napban, amíg "egész" a Hold, a világban ható energiák a csúcsponton mozognak. Te is energikusabbnak, kreatívabbnak, tettre készebbnek érezheted magad. Vibrál az élet kívül-belül. Használd és tudatosítsd ezeket az energiákat önmagadban is! A Telihold támogatja az utolsó simításokat, a megkezdett folyamatok befejezését. Tudatosítsd, hogy ebben a Holdciklusban milyen tervek, célok, folyamatok teljesedtek ki benned, s ezek milyen hatást gyakorolnak a további életedre. 

A Telihold éjszakája alkalmat ad arra, hogy a különböző gyógyító köveidet feltöltsd a Hold erejével. Ha szoktál készíteni Hold vizet, tegyél egyet bele kedvenc ásványodból, hogy tovább fokozd általa a víz erejét. Készíts annyit belőle, amennyi elegendő lesz a következő Teliholdig. A Holdvizet felhasználhatod arra is, hogy a nőies energiákat tápláld magadban, s kapcsolatot tarts a Hold minőségeivel, minden korttyal megerősítve azokat. Ha nincs kedvenc ásványod, használj Holdkövet.

A Telihold a Hold ciklus kiteljesedése és mint olyan, a beérés és a teljesség megélésének ideje. A mai pár perces, vagy 1-2 órás elvonulásod alkalmával vedd sorra, hogy az elmúlt 4 hétben mi teljesedett be az életedbe, milyen pozitív események történtek veled. Gondold végig, hogy belső folyamataid hogyan alakultak, miből mivé váltak? Ünnepeld a Teljességet! 

A belső munkában mindig hangsúlyos idő, mert a Telihold energiája megvilágítja az önmagunk elől is elrejtett belső tartalmakat. Merj a fényben ránézni azokra a dolgokra, élethelyzetekre, kapcsolatokra, amelyekkel való szembenézéshez nagyobb erőre, támogatásra van szükséged.

Végy ma lazító fürdőt, használd az aromaterápia által nyújtott lehetőségeket. A bergamott, a levendula, a narancs illóolaja segít a relaxálásban. Ha tiszta, jó minőségű sóhoz, amilyen például a himalájai só olívaolajat, vagy mandula olajat keversz és csepegtetsz bele néhányat a számodra kedves illóolajból, nem csak csábítóan illatos és "baba bőrű" leszel, de a só energiájával ledörzsölheted magadról a negatív hatásokat is energetikai és érzelmi szinteken. Engedj meg magadnak egy rituális tisztító fürdőt és tudatosan szabadulj meg minden ártó, vagy nem kívánatos hatástól, gondolattól. 

Készíts magadnak Telihold esszenciát!
13 csepp szantálfa olaj, 9 csepp vanília esszencia, 3 csepp jázmin olaj és 1 csepp rózsa olaj - keverd össze őket egy tiszta edényben és tedd ki majd a Holdfénybe, hogy ez is magába gyűjtse a Telihold energiáit.

Használhatod a Telihold szertartásodhoz, vagy bármikor, amikor a Hold energiáira van szükséged a hold ciklusod során.


Ha engedi az idő vegyél Holdfény fürdőt, legalább arcod, kezeid tisztítsd meg a Telihold energiáiban. Megteheted ezeket ásványaiddal, amulettjeiddel. Élvezd a Fényt és Ünnepeld magadban a Hold erejét! ...és persze tervezd meg a következő Holdciklust. 
Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Holdköszöntő